Thursday 15 November 2007

48 στη θέση σου. Πρόβα..Πάμε!

Free Image Hosting

Ο ιππότης ακολουθεί τα βήματα του εθελοντισμού. Θα είμαι και εγώ εκεί.Πρώτη φορά από μέσα. Ξεκινάω από το τέλος και θα καταλήξω στην αρχή του 48 Φεστιβάλ Κινηματογράφου που γίνεται στη Θεσσαλονίκη από τις 16-25 Νοεμβρίου. Οι πιστοί θα προσέλθουν. Οι "άπιστοι" μπορεί μεν να δυσπιστησούν αλλά θα περάσει από το μυαλό τους να περάσουν..και τελικά, ίσως να τους δούμε και αυτούς. Είμαστε πολύ περίεργοι όπως και εσείς αν το καλοσκεφτείς..* Πρώτη μέρα σήμερα, δεύτερη αύριο. Συναισθήματα του σήμερα:

Εκνευρισμός, έκανα καλά που ήρθα; Μα είναι δυνατόν! Οκ, η κοπέλα είχε άγχος αλλά και εγώ κούραση.

Ενθουσιασμός. Συμμετοχή στην τελετή έναρξης. Πολύ κόσμος. Πολλές ενδεχόμενες και κάθε είδους προοπτικές...."Χάρηκα. Και εγώ. Χάρηκα πολύ." Σε βλέπω..με βλέπεις...ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ!!

Αναμόνη.

Ενδιαφέρον. Τι ωραία.. αυτά που δεν πρέπει να πω, γιατί θα αποκαλύψω μέρος της τελετής έναρξης. Α τι ωραίο και αυτό.Εκείνο θα έπρεπε να το διορθώσουν..ίσως και εκείνο. Θα έπρεπε λογικά, να αρχίζουννα προετοιμάζονται νωρίτερα αλλά κλάσικα στο τέλος γίνονται όλα και ικανοποιητικώς επιτυχημένα.

Τώρα, συνδυασμός ενδιαφέροντος και ενθουσιασμού. Περπατούρα νούμερο 1. Όλοι στη θέση μας. Αύριο τελική πρόβα και...θα δείξει που θα πάμε.


Καλή επιτυχία 48! :-')



*Εσείς, γιατί θα έρθετε από περιέργεια και εμείς είμαστε περίεργοι για να δούμε αν θα έρθετε. Α! και δεν είναι πληρωμένη διαφήμιση :-'P