Wednesday 8 August 2007

Mister Potter we meet each other again...


Για τους φανατικούς..23/08/07...έρχεται.




Για τους "They Know Their Names" ...δεν κρατιέμαι..
Potter Parodius!


7 comments:

Melian said...

καλά καλά αντε διάβασε τώρα το βιβλίο γιατί θα στα πω όλα και μετά εγώ θα λες ότι φταίω... my Lord! :)))

Knight of Cups said...

I beg you my Queen. Show me your mercy!!

Gray Hero said...

Εγώ πιστεύω, ότι πάλι δε θα μείνω ικανοποιημένος! :( Όσο σκέφτομαι τη 4η ταινία και τα πόσα έκοψαν απο το βιβλίο.. Αυτό το "ΜΥΞΑ" ήθελα τόσο πολύ να το δω! :'( Σνιφ σνιφ.. Τελικά πότε έρχεται 24, 21 ή 22?! λοοοολ Στο επίσημο site του HP είχαν(-έχουν?) λίστα με το πότε θα γίνουν οι προβολές σε κάθε χώρα.. (Εμείς όπως πάντα τελευταίοι.. 24/09 σε αντίθεση με όλους τους υπολοίπους, που δεν άγγιξαν τον Αύγουστο) Anyway.. τι έλεγα?.. α ναι! Μετά το έκαναν 21.. και χθες αν δε κάνω λάθος άκουσα στο star(fm) ότι τα Village θα κάνουν πρεμιέρα στις 20!! Δε ξέρουν τι τους γίνεται!..


HP and the Deathly Hallows..

Έμαθα -δυστυχώς- τι θα γίνει στο τέλος.. Ανάθεμα! Ή θα έπαιρνα την αγγλική έκδοση, ή θα περίμενα(-ω) την ελληνική, αλλά έμαθα spoilers, και πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα plus εκείνο το mail που έστειλα στις εκδόσεις Ψυχογιός για ένα διαγωνισμό δε πήγε χαμένο.. Λέτε να κερδίσω την 7η ελληνική έκδοση?? λοοολ

Αυτά.. πωπω πάλι ολόκληρο κείμενο έγραψα.. σόρρυ.. O:) (<-- αγγελούδι)

Knight of Cups said...

Grieved solitude το ελέγχω τώρα και βλέπω ότι στην ελληνική επίσημη ιστοσελίδα του Harry Potter αναφέρει ότι θα προβληθεί στις 23 Αυγούστου, κάτι που νομίζω ότι είναι απολύτως εφικτό, γιατί πέφτει Πέμπτη και τότε αλλάζουν οι ταινίες στους κινηματογράφους. Οι Village cinemas στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας και των κινηματογράφων τους μπορεί να κάνουν κάποιο event πρεμιέρας δυο ημέρες νωρίτερα. Spoiler για την ταινία δε θα σου πω. Είχα την τύχη να την δω στο Λονδίνο και για να ζηλεύεις, οι μέρες μου εκεί συνέπεσαν και με την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Potter, όπου τα υπέγραφε και η J.K Rowling...αλλά δεν πήγαμε, γιατί είμασταν κουρασμένοι και είχε κρύο..:-'P Τώρα το ψιλομετανιώνω..Το βιβλίο είναι καταπληκτικό. Για κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα μου πεις το τέλος...Ευχαριστώ για το έλεος σου!:-'P Εν αναμονεί λοιπόν της ταινίας..Καλημέρα!

Gray Hero said...

:'( Θα την πω την αμαρτία μου, αν και δεν είναι ακριβώς αμαρτία, μιας και δε την έκανα.. χεχε Μετά τις 15 Ιουλίου μπορούσα να την κατεβάσω.. O:) Πολύ πιθανό να μην είχα υπότιτλους, αλλά δε με απασχολούσε αυτό, όσο το ότι θα την έβλεπα στο σαλόνι μου και όχι στο κινηματογράφο.. Δεν υπέκυψα λοιπόν και περιμένω τώρα μέχρι να έρθει.. Ουφ..

ΥΓ δεν είμαι τόσο ελεεινός, για να σου πω το τέλος.. ΧΕΧΕ
Και που λες.. Ο Harry.. Just teasing you Ο:)

Nikos said...

Διάβασα το βιβλίο είδα και την ταινία...

Κρίμα που τελείωσεε!! Θέλω και άλλο!

Knight of Cups said...

Teddy και εγώ το τελείωσα! Δε θα ήθελα κάτι περισσότερo. Με γέμισε σαν βιβλίο. Ήταν ολοκληρωμένο και απολύτα μαγευτικό..:-'). Περιμένουμε τώρα τη μεταφορά τους στον κινηματογράφο.Θα τα πούμε στους κινηματογράφους..λοιπόν.