Saturday 20 October 2007

Πολιτισμικές διαφορές τύπου Msn

Κάποιοι δε λένε να καταλάβουν με τίποτα αυτά που τους λες. Τι στο καλό. Είναι τόσο στον κόσμο τους; Σε ακούνε; Είναι τόσο εγωιστές που δεν μπορούν να δεχτούν την άποψή σου, την απόρριψη σου, την επιθυμία σου. Εκεί. Κολλημένοι στον στόχο. Με το πνεύμα ηθικό και ακμαιότατο. Έχουν πάρει ένα θρασύτατο θάρρος και εισβάλλουν στη ζωή σου με το έτσι θέλω ανεξάρτητα αν εσυ θέλεις, γιατί θεωρούν ότι αποκλείεται να μη θέλεις. Α! και αν δε θέλεις θεωρούν ότι θα το μετανιώσεις τόσο πικρά μετά που θα παρακαλάς ένα πράγμα τότε, να είχες δεχτεί.
Τι καταπιεστικο. Δε θέλεις να τους "ενοχλήσεις" με αυτά που θες να τους πεις και στο τέλος καταλήγεις και εσύ να είσαι ο ενοχλημένος, γιατί σου αποδίδουν και τις ευθύνες. Τι κάνουμε; Θα δανειστώ μία ατάκα που μου υπόδειξαν να την διαβάσω στην στήλη των ζωδίων της Αthens Voice πριν 2 με 3 βδομαδες.


"Franklie dear don't give him/her a damn."

Γίνεται όμως αυτό;;; Έλα που δεν γίνεται......

6 comments:

Anonymous said...

Χμ ήδη σου είχαν υποδείξει να βγαίνεις πιο συχνά από το Msn αλλά εσύ εκεί, δε λες να το καταλάβεις... LOOOOL

However, δηλώνω ομοιοπαθής και δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τους εισβολείς που μας κάνουν να γελάμε! ;)

jane said...

oxi oti mou peftei logos...alla se vriskw ligo sklhro...opws allwste dhlwneis k esu sto label auto einai kati upokeimeniko vevaia..estw. opws k na'xei sunh8ws den apaiteitai h megisth ageneia gia na diw3eis kapoion h na ton apofugeis. etsi katalhgw se 2 sumperasmata. eite oi gnwstoi sou einai oloi e3airesh s'auton ton kanona,tsimpouria, pou omws ap'oti fantazomai kapote tous edei3es o idios ton tropo na epikoinwnoun mazi sou-eite h va8uterh anagkh sou na eisai "agaphtos" h "dhmofilhs" h na niw8eis pws oi alloi epidiwkoun (estw etsi asfuktika) na epikoinwnoun mazi sou sou epitrepei na griniazeis h na paraponiesai gi'autous sto blog sou alla oxi kai na 3ekopseis mia kai kalh. auta. euxaristw gia thn filo3enia.be creative(
elpizw na mhn htan plhrws akatanohto to sxoliaki...parasuromai kamia fora se mia grafh xwris nohma gia ton upoloipo planhth...lol)

Knight of Cups said...

Μy melian μακάρι να έβγαζε μόνο γέλιο η κατάσταση αλλά έχει ξεπεράσει θα έλεγα τα όρια της κωμωδίας.. Πάσχει από κάθε έλλειψη λογικής τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια.

Jane, καλώς σε βρήκα. :-‘) Θέλω να σου πω ότι, ουδεμία σχέση έχει να κάνει η συγκεκριμένη ανάρτηση με τις προσωπικές μου σχέσεις. Όπου προσωπικές σχέσεις βλέπε φίλους, γνωστούς κλπ. Έχει να κάνει με μία επαφή στο Msn που με πρόσθεσε τυχαία και μετά από τις τρεις φορές επικοινωνίας, επιμένει, ότι είναι γραφτό να κάνουμε κάτι, να είμαστε μαζί. Βέβαια, υπεισέρχεται το εξής θέμα. Θεωρούμε τις σχέσεις μας μέσω Msn προσωπικές; Η άποψη μου είναι ναι, αλλά κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Η επαφή μου λοιπόν αυτή είναι από άλλη χώρα του εξωτερικού και παρόλα αυτά επιμένει ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, και δεν αναφέρεται στο φιλικό. Σεβαστή, δεκτή και ίσως πολύ ρομαντική η άποψη του, αλλά υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό. Ο άνθρωπος αυτός (άγιος, άξιος, δυναμικος, αισιόδοξος) μέσα στο διάστημα των τριών «συνεδριών» θα το πω χιουμοριστικά, έχει αναπτύξει κάποια συναισθήματα τα οποία είναι υπερβολικά για εμένα και του το είπα. Του το ξεκαθάρισα ότι σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά και θέλω να σεβαστεί και τη δικιά μου άποψη – στάση(Μsn Friend & in the future we will see). Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν περιγράφονται στην ανάρτηση. Θεωρεί ότι θα το μετανιώσω, ότι σκέφτομαι πολύ λογικά, ότι η ζωή είναι μικρή, ότι δεν είμαι ανοιχτόμυαλος. Έφτασε και στο σημείο να ενοχλείται(!) που δεν μπήκα μία ημέρα και να με ρωτάει τι έκανα ή να μου λέει το εξής τραγικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση: «Προτιμάς να διαβάσεις αντί να μιλήσεις μαζί μου» και δεν το έλεγε χιουμοριστικά. Έχεις δίκιο ότι δεν χρειάζεται η μέγιστη αγένεια να διώξεις τον άλλο, αλλά εδώ οι ευγένικες τοποθετήσεις μου δεν λειτούργουν. Από την άλλη όμως δεν είμαι και οπαδός της αγένειας. Λίγη υπομονή νομίζω ακόμη και θα βρεθεί λύση. Θα κλείσω με την ατάκα σου, που μου άρεσε πολύ:
«parasuromai kamia fora se mia grafh xwris nohma gia ton upoloipo planhth...lol" :-'P
Τhanks for passing by.

Anonymous said...

Εδώ δε μιλάμε για πολιτισμικές διαφορές αλλά για εγκεφαλικές... :D

g for george said...

Προσωπικές επαφές μέσω MSN.

Όπως λέμε: Ειλικρινές προφάιλ!

Καλέ σοβαρέψου!

Real life is out there.

Seven Film Gallery said...

"TAXIDERMIA"
Μεταμεσονύκτια προβολή στο cine ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγ.Παντελεήμονα 10, Καμάρα)ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ στη 1πμ
Σάββατο 3.11.07