Wednesday 9 January 2008

Διαστάσεις...δε χρειάζονται ειδικά γυαλιά.

Παράλληλες πραγματικότητες…και ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχουν περισσότερες από μία ορατές διαστάσεις…πραγματικότητες...παράλληλα με τη δικιά μας. Είναι αυτή των άλλων. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει μία πραγματικότητα πάνω του. Είναι μία άλλη διάσταση που εμείς οι επίγειοι άνθρωποι πολλές φορές την ονομάζουμε διάσταση απόψεων, πεποιθήσεων, επιλογών. Οι διαστάσεις αποκαλύφθηκαν και είμαστε χωρίς να το ξέρουμε παρόντες σε αυτήν την αποκάλυψη. Κάθε φορά που γνωρίζουμε έναν άνθρωπο εισερχόμαστε σε μία άλλη, παράλληλη διάσταση στην οποία θεωρητικά γινόμαστε παρόντες.. Στη διάσταση του άλλου ανθρώπου, τρέχουμε παράλληλα και επηρεάζουμε τη δική μας και τη δικιά του πορεία. Είμαστε παρόντες σε μία άλλη διάσταση παράλληλα με τη δική μας, στη διάσταση του μυαλό του,της,μας,των..




Madonna, Future Lovers - I Feel Love, The Confessions Tour


Διάσταση; Εσύ επιλέγεις.





Κωνσταντίνος Βήτα, Funky Beep, 2

2 comments:

g for george said...

Καλά, με έστειλες εντελώς.
Δεν το είχα δει ποτέ έτσι. Και τελικά δεν έχεις άδικο. Ο καθένας ζει στο δικό του σύμπαν. Σε μια άλλη διάσταση. Γι' αυτό και το δύσκολο των σχέσεων... όλων των ειδών..

Knight of Cups said...

Indeed G. :-') και στο καθενός το σύμπαν τρέχουμε και εμείς σαν μια άλλη διάσταση παράλληλη με τη δική μας πραγματικότητα, όπως εμείς την εκλαμβάνουμε..αλλά και πάλι όλα είναι υποκειμενικά..άντε βγάλε συμπέρασμα..:-'P