Tuesday 27 March 2007

H Placebo επιστρέφουν στην Ελλάδα

Η επιστροφή των Placebo στην Ελλάδα
Στα πλαίσια της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, οι Placebo θα κάνουν δύο στάσεις επί ελληνικού εδάφους· μια στην Αθήνα και για πρώτη φορά, μια στην Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007- Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007- Θέατρο Λυκαβηττού Αθήνα



Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ξεκινώντας πριν από μια δεκαετία περίπου, οι Placebo μέσα από τους αμφιλεγόμενους στίχους τους, απενοχοποίησαν την εικόνα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, έθιξαν την εμπορική μανία, επαναπροσδιόρισαν την ουσία των διαπροσωπικών και φιλικών σχέσεων και αναφέρθηκαν στην μονομανιακή και ναρκισσιστική τάση του σύγχρονου ανθρώπου.

Βrian Molko: Άλλοτε σπαρακτικός και ευάλωτος και άλλοτε υπεράνω ατελειών και συναισθηματικά ατρόμητος. Πάντοτε όμως δημιουργικά παντοδύναμος και τελετουργικά τελειομανής. Μια ιδιόμορφη περσόνα που ακροβατεί μεταξύ του μελαγχολικά ιδιοφυούς Robert Smith και του εξελισσόμενου «χαμαιλέωντα» David Bowie.

Stefan Olsdal: Αν δεν είχε συναντήσει τον Molko στο μετρό του South Kensington το 1994, οι Placebo σήμερα θα ήταν ανύπαρκτοι.

Steve Hewitt: o “βράχος” του συγκροτήματος, η σιωπηλή φωνή της λογικής και εκείνος που δίνει ρυθμό στο όραμα των δύο άλλων μελών.

Πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Άγγελος Ζυμβραγουδάκης


*Πηγή: http://www.enjoy.gr/music/placebo/3511.html

Μακάρι να αληθεύει. Fingers crossed! Έχω τις αμφιβολίες μου, καθώς όλοι τελευταία έχουμε δει την τροπή των ανακοινώσεων άφιξης ξένων καλλιτεχνών, όπου τελικά ακυρώνουν την τελευταία στιγμή. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

1 comment:

Anonymous said...

Θα ήταν τέλεια να ερχόντουσαν πάλι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Μακάρι μακάρι μακάρι! Someone call the ambulance...