Thursday 29 March 2007

What is IT ?

FULL AD


TEASER #1



TEASER #2




It's MADONNA.

6 comments:

Nick said...

de mou aresei i ginaika afti. am i a social reject?

Knight of Cups said...

Not at all! Σε καμιά περίπτωση δεν είσαι social rejected. But am I because I like her? Ελπίζω πως όχι. Η αλήθεια είναι πως περίμενα να πέσει περισσότερος σχολιασμός..αλλά κανείς!Σνιφ.. :( Θα έπρεπε να δώσω περισσότερες πληροφορίες γι αυτό. Είναι η καμπάνια της H&M (καταστημάτα γυναικείων ρούχων σχετικά οικονομικών) και πιο συγκεκριμένα η καμπάνια προώθησης των ρούχων που σχεδίασε η MADONNA. Her majesty designed for H&M. Πρόκειται για μία καταπληκτική ιδέα, σύλληψη. Το είδα περισσότερο από τη σκοπιά της διαφήμισης. "ΙΤ" Παίζει με το ΙΤ.
"Not IT"
"I like IT"
"What is IT"
"You have to know IT"
"Doesn't have IT"
Στα ελληνικά θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε με την έκφραση "το έχεις" εννοώνοντας το πακέτο. Το πακέτο της επιτυχίας. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να πετύχεις. So, What is fashion?
It's It's It's...MADONNA και της αρέσει...:P Like it or not.
Welcome to her bitchness..

Κώστας said...

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ τρελάθηκα με τη συγκεκριμένη διαφήμιση, γιατί δε την κατάλαβα...

Τα τραγούδια της όμως ξεσκίζουν.

Anonymous said...

Well, δεν σχολίασα γιατί απλά πρόκειται για τη Madonna και το νέο τρόπο που βρήκε να τα τσεπώσει, λες και έχει λίγα.. τέσπα ας μη γίνομαι κακιά. :P

Το μετρό της Αθήνας ήταν γεμάτο από διαφημίσεις για το νέο κατάστημα που πρόκειται να ανοίξει στη πρωτεύουσα. Μπορεί λοιπόν για συναυλία να μη μας καταδέχεται η Βασίλισσα της Ποπ αλλά για μαγαζάκι ρούχων καλοί είμαστε. Τελικά έγινα κακιά...

Χρήστο κάνε πως δε τα διάβασες αυτά...

Φιλιά!

Knight of Cups said...

ΥΓ: Μία επισήμανση για την αποφυγή παραπληροφόρησης. Tα H&M είναι καταστήματα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων.Πιάστηκα αδιάβαστος...Δεν ήξέρα, δεν έψαχνα στο google; Για τα σχόλια...κάνω πως δεν τα διάβασα :-') (Νύστάζω τώρα και με συμφέρει.. :P)

Anonymous said...

Pantws ta posters sto syntagma ta vriskw apsoga kai mou ftiaxnoun ti diathesh kathe fora pou pernaw. Kollaw panw tous! einai THEA!